Er zijn verschillende manieren om een afspraak toe te voegen:

1. Afspraak toevoegen via het dashboard
  2. Afspraak toevoegen via de agenda
  3. Afspraak toevoegen via het plusteken
  4. Afspraak toevoegen in een deal
  5. Afspraak toevoegen in een project

Afspraak toevoegen via het dashboard

1. Een eerste mogelijkheid is om de afspraak meteen via je dashboard toe te voegen door op het plusteken te klikken.
  2. Vervolgens kan je de details van deze afspraak aanvullen. Zoals je kan zien, heb je verschillende locaties om uit te kiezen. Deze keuze zal een invloed hebben op het bedrag dat je kan factureren aan je klant. Teamleader berekent namelijk de reiskosten en voegt ze automatisch toe aan de factuur.
  3. Zodra de afspraak is aangemaakt, kan je collega's toevoegen (via het potloodje) of externe contactpersonen (via het plusteken):

Verzend uitnodigingen en herinneringen

Wanneer je externe contactpersonen toevoegt aan een afspraak, heb je de mogelijkheid om een uitnodiging of een SMS-herinnering (de dag voordien) te sturen. Let op, voeg je eigen templates toe voor uitnodigingen voor afspraken en spreek intern af of je de SMS reminder de dag vooraf gebruikt.

Voeg herhalende afspraken toe

Als je elke week dezelfde afspraken hebt, kan het interessant zijn om een afspraak te kopiëren of in te stellen als herhalend. Selecteer een afspraak en klik op het pijltje naast "Afspraak informatie" > Afspraak herhalen.

Afspraak toevoegen via de agenda

1. Je kan afspraken toevoegen door bij Agenda > Afspraken + te klikken.
  2. Je ziet dan hetzelfde scherm zoals boven en kan dezelfde informatie toevoegen.

Afspraak toevoegen via het plusteken

1. Klik op het plusteken rechts bovenaan en selecteer "Nieuwe afspraak".
  2. Teamleader zal de afspraak automatisch aanvullen met informatie, afhankelijk van de actie wanneer je het plusteken aanklikt. Wanneer je bijvoorbeeld het plusteken aanklikt bij een geopend contact in je CRM, zal deze contactpersoon automatisch toegevoegd worden aan de afspraak.

Afspraak toevoegen in een deal

1. Als je de dealfase "Meeting" gebruikt, kan je dubbelklikken op de cirkel in de tijdlijn om een afspraak toe te voegen aan je deal:
  2. Vervolgens verschijnt automatisch een pop up venster waar de details van de klant al zijn ingevuld.
  3. De afspraak is ook automatisch met de deal verbonden.

Afspraak toevoegen in een project

1. Ten slotte is het ook mogelijk om een afspraak toe te voegen in een project. Je gaat naar het project en navigeert naar "Milestones en Taken".
  2. Daar heb je dan de optie om een meeting gelinkt aan een specifieke milestone door te klikken op "Nieuwe afspraak" toe te voegen.

Voor meer informatie over het toevoegen van afspraken in Teamleader, kan je ook deze tutorial bekijken.