In dit artikel leggen we de verschillende manieren uit om calls toe te voegen in Teamleader. Bekijk je liever de video? Deze tutorial toont je hoe het moet.

Daarnaast kan je de Twilio-integratie gebruiken om calls rechtstreeks in Teamleader te ontvangen, uit te voeren en te registreren.

1. Voeg een call toe via het dashboard
  2. Voeg een call toe via de agenda
  3. Voeg een call toe via het plusteken
  4. Voeg een call toe via een import

Voeg een call toe via het dashboard

1. Een eerste mogelijkheid is om een call rechtstreeks aan je dashboard toe te voegen door op het plusteken te klikken.
  2. Vervolgens kan je de details van de call aanvullen. De call wordt dan automatisch toegewezen aan de persoon die hem aanmaakt, maar je kan ook een collega aanduiden als verantwoordelijke.
  3. Om je calls op te volgen, legt dit artikel uit hoe je gespreksresultaten en opvolgacties aanmaakt.

Voeg een call toe via de agenda

1. Je kan ook calls toevoegen door bij Agenda > Calls op het plusteken te klikken.
  2. Vervolgens kan je de details van de call aanvullen zoals boven uitgelegd.

Voeg een call toe via het plusteken

1. Een derde optie om een call toe te voegen is door rechts bovenaan op het plusteken te klikken en "Nieuwe call" te selecteren.
  2. Vervolgens kan je de details van de call aanvullen zoals boven uitgelegd.
  3. Teamleader zal automatisch informatie toevoegen aan de call, afhankelijk van de actie wanneer je op het plusteken klikt. Heb je bijvoorbeeld een contact geopend in je CRM? Wanneer je nu op het plusteken klikt, zal de contactpersoon automatisch toegevoegd worden aan de call.

Voeg een call toe via een import

Reeds calls gepland in je oude systeem, importeer calls uit je oude systeem in Teamleader.