Als we problemen ervaren, willen we je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte kunnen brengen. Daarom hebben we de statuspagina gemaakt. Geen zorgen, je hoeft de pagina niet de hele tijd te controleren. Je kan je gewoon inschrijven en wij informeren je via e-mail, sms, webhook of RSS-feed als er problemen zouden zijn.

Het is heel makkelijk: ga gewoon naar de statuspagina, klik op 'subscribe to updates' en kies via welk kanaal je op de hoogte wil gebracht worden:

Dat is alles, nu hoef je nooit meer een Teamleader-update te missen!