In dit artikel kan je lezen op welke manieren je een afspraak kan aanmaken in Teamleader Focus.

Soms vindt een zelfde type afspraak meerdere keren plaats, denk maar aan je wekelijkse vergadering met je team bijvoorbeeld. Het spreekt voor zich dat je die dan niet steeds manueel wilt ingeven. In Teamleader Focus hoeft dat gelukkig niet. Om een afspraak herhalend te maken, kan je deze stappen volgen:

1. Maak een afspraak aan in Teamleader Focus met deze instructies.

2. Klik naast 'Afspraakinformatie' op de drie puntjes en selecteer 'Afspraak herhalen’.

3. Nu kan je bepalen hoe vaak deze vergadering moet worden herhaald en wat de einddatum moet zijn.

4. Daarna klik je simpelweg op ‘opslaan’ en klaar is kees!

Opmerking: Als je een afspraak herhalend maakt, zullen de voorvallen van deze afspraak beginnen vanaf de datum van je afspraak, ook al is dit een afspraak in het verleden. Dit betekent dat afspraken zelfs op data in het verleden zullen worden gepland.