1. Ga naar Instellingen > Facturen > Voorkeuren en activeer “Gebruik PO-nummers op facturen”.

2. Ga naar Facturen en klik op het plusteken om een factuur aan te maken en in te boeken OF open een bestaande ingeboekte factuur.

3. Klik bovenaan op het pijltje naast "Info" en kies voor PO nummer aanpassen om het toe te voegen.

4. Ga naar Instellingen > Document layout > nu instellen > Facturen en voeg de shortcode $INVOICE_PO_NR$ toe op je Word-template.