1. Ga naar Instellingen > Facturen > Voorkeuren en activeer 'Gebruik PO-nummers op facturen'.

2. Maak een nieuwe factuur aan of open een bestaande.

3. Wanneer je een factuur aanmaakt of een bestaande bewerkt (potlood naast 'inhoud'), zie je het veld PO nummber verschijnen. Je kan ook klikken op het pijltje bovenaan de factuurpagina (naast 'Info') en 'PO nummer aanpassen' selecteren.

4. Ga naar Instellingen > Document layout > Facturen en voeg de shortcode $INVOICE_PO_NR$ toe aan je Word-template om PO nummers toe te voegen aan je facturen.

Je kan het PO nummer ook toevoegen aan je overzicht van facturen door te klikken op het tandwiel recht onderaan het overzicht.

Ook voor exports naar Excel is het veld PO nummer beschikbaar. Bovendien zullen facturen uit een deal of project automatisch het PO nummer van die deal of dat project overnemen.