Wanneer je een deal weigert, geef je eigenlijk aan dat de deal om een bepaalde reden niet doorgaat. 

  • Je kan die redenen beheren via Instellingen > Voorkeuren > Verliesredenen van deals beheren. 
  • Geweigerde deals worden meegenomen in de statistieken.

Een deal verwijderen doe je enkel als je zeker bent dat er een fout is. Verwijderde deals worden dan ook niet opgenomen in de statistieken.


Opmerking


Als je per ongeluk een verkeerde deal verwijderd hebt, kan je die herstellen met deze instructies