Je kan zelf bepalen hoe lang iemand zonder activiteit kan ingelogd zijn in Teamleader vooraleer hij of zij automatisch uitgelogd wordt.


Daarvoor ga je naar Instellingen > Beveiliging en zet je de slider op de gewenste tijd. Als er gedurende die tijd geen activiteit is terwijl je ingelogd bent, dan word je automatisch afgemeld.



Let op: Dit is geen individuele instelling, maar geldt voor alle collega’s in je Teamleader-account.