Groeit je team? Fantastisch! Om je nieuwe collega's op te starten, wil je hen waarschijnlijk toevoegen aan je Teamleader-account. Het is dan ook dé plek om al je klantgegevens te centraliseren.

Maar wat als je de limiet van je gebruikerslicenties hebt bereikt? Geen zorgen, je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers aankopen. Dit artikel legt uit hoe je dit doet. Hoe je de hierna aangekochte gebruikers configureert, lees je in dit artikel.

Nieuwe gebruikers aankopen kun je op drie manieren doen:

1. Via creditcard

Indien je een creditcard aan je Teamleader-account hebt gelinkt, kun je eenvoudig een nieuwe gebruiker aankopen via de plus-knop op de licentiepagina:

Je krijgt het volgende scherm te zien:

Je ziet een overzicht van hoeveel de gebruiker je zal kosten. Het bedrag hangt af van je type licentie en de prijs wordt steeds pro rate berekend. Dit betekent dat je enkel het resterende bedrag betaalt tot aan de volgende vernieuwing van je abonnement.

Bijvoorbeeld:

Mijn Teamleader-licentie vernieuwt binnen twee maanden. Ik wil graag een nieuwe gebruiker aankopen. Die kost 10 euro per maand. Omdat ik binnen twee maand automatisch mijn abonnement vernieuw, betaal ik nu slechts 20 euro (excl. btw). Bij mijn volgende hernieuwing wordt dan de volledige prijs van de extra gebruiker aangerekend.

2. Via bankkaart

Deze optie krijg je enkel als je geen creditcard hebt gekoppeld aan Teamleader. In plaats daarvan zal je omgeleid worden naar een pagina waarmee je via bancontact kunt betalen. Het prijsmodel is gelijk aan dat bij aankoop via creditcard.

3. Door het ons te laten weten

Gebruik je liever geen creditcard of overschrijving, of wil je meerdere gebruikers in één keer aankopen, dan contacteer je ons best via sales@teamleader.be of sales@teamleader.nl. Wij verhogen dan je licentie met het gewenste aantal gebruikers.