Groeit je team? Fantastisch! Je wilt hen waarschijnlijk toevoegen aan je Teamleaderaccount. Om dat te doen zal je eerst seats moeten aanschaffen vooraleer je ze kan toevoegen als gebruikers. Klik op de link om te weten te komen wat het verschil is.

Dit artikel legt uit hoe je seats aankoopt. Hoe je de gebruikers aanmaakt, lees je in dit artikel.

1. Ga naar je afbeelding rechtsboven en selecteer 'Teamleader licentie'.

2. Hier vind je de details van je abonnement terug. Onder 'Seats toevoegen' klik je op 'Aan betaalplan toevoegen'.

3. Je krijgt een overzicht te zien van hoeveel de gebruiker je zal kosten. Het bedrag hangt af van je type licentie en de prijs wordt steeds pro rata berekend. Dit betekent dat je enkel het resterende bedrag betaalt tot aan de volgende vernieuwing van je abonnement. Wanneer je het aantal seats selecteert, wordt het bedrag berekend.

Bijvoorbeeld:

Mijn Teamleader-licentie vernieuwt binnen twee maanden. Ik wil graag een nieuwe gebruiker aankopen. Die kost 15 euro per maand. Omdat ik binnen twee maand automatisch mijn abonnement vernieuw, betaal ik nu slechts 30 euro (excl. btw). Bij mijn volgende hernieuwing wordt dan de volledige prijs van de extra gebruiker aangerekend.

Je krijgt een bevestiging dat de seat werd toegevoegd aan je account en dan kan je verder!

Let op: Door deze automatisering is het niet mogelijk om tijdelijke seats toe te voegen (bijvoorbeeld seats voor één maand). De aanschaf van een seat zal worden uitgevoerd voor ten minste de resterende periode tot aan de volgende vernieuwing van het abonnement.