Groeit je team? Fantastisch! Je wilt hen waarschijnlijk toevoegen aan je Teamleader-account. Om dat te doen zal je eerst  gebruikers moeten aanschaffen vooraleer je ze kan toevoegen als collega's via je instellingen.

Dit artikel legt uit hoe je gebruikers aankoopt. Hoe je de eigenlijke medewerkers aanmaakt via je instellingen, lees je in dit artikel.

1. Ga naar je afbeelding rechtsboven in Teamleader en selecteer Teamleader licentie.
  2. Hier vind je de details van je abonnement terug.
  3. Onder je kwartaalpakket/jaarlijkse pakket, klik je op Gebruikers beheren > Gebruikers toevoegen.
  4. Je krijgt een overzicht te zien van hoeveel de gebruiker je zal kosten. Het bedrag hangt af van je type licentie en de prijs wordt steeds pro rata berekend. Dit betekent dat je enkel het resterende bedrag betaalt tot aan de volgende vernieuwing van je abonnement. Wanneer je het aantal gebruikers selecteert, wordt het bedrag berekend.

5. Klik op Voeg toe aan abonnement.

Bijvoorbeeld:

Mijn Teamleader-licentie vernieuwt binnen twee maanden. Ik wil graag een nieuwe gebruiker aankopen. Die kost 15 euro per maand. Omdat ik binnen twee maand automatisch mijn abonnement vernieuw, betaal ik nu slechts 30 euro (excl. btw). Bij mijn volgende hernieuwing wordt dan de volledige prijs van de extra gebruiker aangerekend.

Je krijgt een bevestiging dat de gebruiker werd toegevoegd aan je account en dan kan je verder!

Let op: Door deze automatisering is het niet mogelijk om tijdelijke gebruikers toe te voegen (bijvoorbeeld gebruikers voor één maand). De aanschaf van een gebruiker zal worden uitgevoerd voor ten minste de resterende periode tot aan de volgende vernieuwing van het abonnement.