Via Instellingen > Medewerkers > potloodje naast de naam van een medewerker kan je de CRM-toegang van een bepaalde medewerker beperken. Let wel: dit is niet mogelijk voor gebruikers met admin-rechten.

Als je deze slider activeert, kan de gebruiker enkel bedrijven zien waarvoor hij of zij accountmanager is. Bovendien kan die collega enkel contacten zien die gelinkt zijn aan een bedrijf waarvoor hij of zij accountmanager is.

Opmerkingen:

• Je kan beperkte CRM-toegang en beperkte dealtoegang niet combineren. Lees hier waarom.
  • Wil je de CRM-toegang beperken, maar meer dan één collega toegang geven tot een bepaald bedrijf in je database? Dan voeg je gewoon een tweede account manager toe. Klik hier voor meer informatie.
  • Wanneer je medewerker leider is van een team, is de beperkte CRM-toegang niet beschikbaar in de opties bij de medewerker.
  • Wanneer een gebruiker beperkte CRM-toegang heeft, kan hij of zij geen e-mails tracken naar bepaalde contacten met de Gmail plugin. Hij of zij zal geen foutmelding krijgen maar het blauwe kadertje van Teamleader in Gmail zal blijven laden en er zal niks gebeuren.