Via Instellingen > Medewerkers > potloodje naast de naam van een medewerker kan je de CRM-toegang van een bepaalde medewerker beperken. Let wel: dit is niet mogelijk voor gebruikers met admin-rechten.

Als je deze slider activeert, kan de gebruiker enkel bedrijven zien waarvoor hij of zij accountmanager is. Bovendien kan die collega enkel contacten zien die gelinkt zijn aan een bedrijf waarvoor hij of zij accountmanager is.

Opmerkingen:

• Je kan beperkte CRM-toegang en beperkte dealtoegang niet combineren. Lees hier waarom.
  • Wil je de CRM-toegang beperken, maar meer dan één collega toegang geven tot een bepaald bedrijf in je database? Dan voeg je gewoon een tweede account manager toe. Klik hier voor meer informatie.
  • Als je medewerker leider is van een team, is de beperkte CRM-toegang niet beschikbaar in de opties bij de medewerker.
  • Als je beperkte CRM-toegang hebt en de Gmail-pugin gebruikt, kan je geen e-mails tracken naar contacten waar je geen toegang toe hebt. Er zal geen foutmelding te zien zijn, maar het blauwe kadertje van Teamleader in Gmail zal blijven laden.
  • Als je beperkte CRM-toegang hebt en de Outlook-plugin gebruikt, kan je wel mails tracken naar alle contacten. Je zal het zelf niet kunnen zien aangezien je geen toegang hebt, maar gebruikers met onbeperkte toegang wel.