Op de pagina Teamleader licentie vind je alle informatie terug over je huidig abonnement. Je kunt hier zaken toevoegen, annuleren of aanpassen. Dit zijn de mogelijkheden.

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek
  2. Selecteer Teamleader licentie

Facturatie

Je kwartaalpakket/jaarlijkse pakket

Dit is het overzicht van je huidige Teamleader abonnement.

• Klik op Wijzig pakket om naar een ander pakket over te schakelen
  • Gebruikers toevoegen: koop nieuwe gebruikers aan om nieuwe collega's toe te voegen aan je Teamleader account
  • Gebruikers verwijderen: verwijder gebruikers van je Teamleader account

Belangrijk: Veranderingen aan je plan (met uitzondering van het toevoegen van gebruikers) moeten ten laatste 15 dagen voor de vernieuwingsdatum van het abonnement worden gemaakt!

Facturatie

• Periode: verander je facturatiecyclus van per kwartaal naar jaarlijks of omgekeerd.
  • Facturatiegegevens aanpassen: wijzig je bedrijfsnaam, facturatieadres of btw-nummer.

Betalingswijze

Pas je betalingswijze aan naar kredietkaart of SEPA direct debit. Je moet een geldig kredietkaartnummer invoeren. Een vervallen kredietkaart of een prepaid kredietkaart is niet toegestaan.

Voorgaande facturen

Hier kun je een overzicht van je meest recente facturen terugvinden. Je kunt ze hier downloaden of de betaalstatus raadplegen.

Abonnement opzeggen

Hier kun je je Teamleader abonnement opzeggen. Als je je abonnement opzegt, zal je toegang tot Teamleader worden ingetrokken op de laatste dag van je licentie. Zorg ervoor dat je je data op tijd exporteert.

Volgende factuur

In de rechterbovenhoek van je licentiepagina kun je meer informatie terugvinden over je volgende factuur en wanneer de vernieuwingsdatum van je abonnement is.

Ondersteuning

Hier kom je terecht op onze ondersteuningspagina waar je bij het titeltje Onboarding twee opties ziet staan. 'Do it yourself' is standaard inbegrepen in je pakket en is gratis. Meer hulp nodig? Kies dan voor onze 'Do it with help', een optie die je hier kunt aankopen.

Portefeuille

Koop credits voor je Teamleader portefeuille

• Je kan een cashpack kopen
  • Of automatisch aanvullen inschakelen

De credits kunnen gebruikt worden om te bellen met VoIP, Trendstop data aan te kopen, sms berichten te sturen of facturen per post te verzenden. In dit artikel vind je een volledig overzicht over wat je kan doen met je Teamleader credits