Op de pagina "Teamleader licentie" vind je alle informatie terug over je huidig abonnement. Je kunt hier zaken toevoegen, annuleren of aanpassen. Dit zijn de mogelijkheden.

1. Klik op je "profielfotoin de rechterbovenhoek
  2. Kies "Teamleader licentie"

Facturatie

Je huidige betaalplan

Dit is het overzicht van je huidig abonnement met de actieve modules. Klik op 'Wijzig jouw abonnement' om

• Een module op te zeggen
  • Je Teamleader abonnement te annuleren

Modules toevoegen

Het overzicht van je modules die je niet gebruikt. Klik op 'Toevoegen' om ze uit te testen voor 2 weken.

Seats toevoegen

Hier kan je seats toevoegen aan je account om extra gebruikers aan te kunnen maken.

Facturatiegegevens

Wijzig je bedrijfsnaam, facturatieadres of BTW-nummer hier.

Betaalwijze

Pas je betaalwijze aan naar kredietkaart of SEPA direct debit

Portefeuille

Koop credits voor je Teamleader portefeuille

• Je kan een cashpack kopen
  • Of automatisch aanvullen inschakelen

De credits kunnen gebruikt worden om te bellen met Twilio, Trendstop data aan te kopen, sms berichten te sturen of facturen per post te verzenden. In dit artikel vind je een volledig overzicht over wat je kan doen met je Teamleader credits