Op de pagina "Teamleader licentie" heb je verschillende mogelijkheden om je account te upgraden en daardoor nog slimmer te werken. Hier kan je vinden hoe:

1. Klik op je "profielfotoin de rechterbovenhoek
  2. Kies "Teamleader licentie"
  3. Hier heb je verschillende opties:
  • Betaalinformatie
  • Jouw Teamleader abonnement
  • Teamleader credits

Betaalinformatie

Hier kan je:

• Jouw betaalinformatie updaten
  1. Klik op het potloodje naast "Betaalinformatie"
  2. Vul de informatie aan
  3. Klik op "Opslaan"
  • Je kredietkaart toevoegen om:
    • Je facturen automatisch te betalen

Jouw Teamleader abonnement

Hier kan je de modules die je al hebt in je abonnement zien en je kan de kleine plusknopjes aanklikken om:

• Meer gebruikers toe te voegen (zie ook dit artikel over het aankopen van nieuwe gebruikers)
  • Voeg meer ruimte (klanten) toe voor contacten en bedrijven (per 10 000 voor beide samen)
  • Voeg meer ruimte (schijfverbruik) toe voor bestanden (per 10 GB)
  • Voeg meer ruimte toe voor artikelen (per 10 000 artikelen)

Note: Bovenstaande zaken kunnen onmiddellijk worden betaald via kredietkaart.

Je kan ook extra modules toevoegen aan je huidige abonnement:

• Facturen
  • Tickets
  • Projecten

Om een van deze modules te activeren moet je onze sales collega's contacteren, en zij zullen je helpen starten hiermee.

Teamleader credits

Koop credits voor je Teamleader portefeuille

• Je kan een cashpack kopen
  • Of automatisch aanvullen inschakelen

The credits kunnen gebruikt worden om te bellen met Twilio, Trendstop data aan te kopen, sms berichten te sturen of facturen per post te verzenden. In dit artikel vind je een volledig overzicht over wat je kan doen met je Teamleader credits