Om in Teamleader gebruikerslicenties te deactiveren kan je de volgende stappen volgen:

  1. Deactiveer de gebruiker in Teamleader. Belangrijk om weten is dat de deactivatie van een gebruiker in je account niet automatisch het aantal gebruikers van je licentie zal verlagen.
  2. Breng ons daarom op de hoogte. Volgens onze Terms of Service kun je gebruikerslicenties deactiveren door te e-mailen naar customersuccess@teamleader.eu, minstens 15 dagen voor de vernieuwingsdatum. De vernieuwingsdatum staat in je Teamleader-licentie, in je Teamleader-account.
  3. Vanaf de volgende factuur worden de gedeactiveerde licenties niet langer in rekening gebracht. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gebruikers zijn gedeactiveerd voor je vernieuwingsdatum. Indien dat niet het geval is zal op de vernieuwingsdatum een upsell factuur volgen voor de komende periode.


Als je wilt weten hoe je een module moet deactiveren in Teamleader, dan kan je dit artikel doornemen.