De Teamleader Wordpress-integratie is een plugin om leads of contacten meteen van je website of landingspagina in je Teamleader CRM account te registreren. De gebruiksvriendelijke interface helpt je formulieren in te stellen zodat je nieuwe leads kunt verzamelen - geen progammeerskills nodig! Converteer je websitebezoekers meteen naar leads en vul zo gemakkelijk je deal funnel in Teamleader.

1. Installeer de Wordpress integratie:

• Optie 1: Ga naar je Wordpress Dashboard > Plugins > Zoek naar Teamleader > Bevestig installatie van de plug-in via Nu installeren.
  • Optie 2: Installeer het zip. bestand dat je hebt gedownload van onze Teamleader Marketplace door naar je Wordpress Dashboard te gaan > Plugins > Nieuwe plugin > Upload plug-in > Bevestig de installatie van de plugin via Nu installeren.

2. Ga naar je Wordpress Dashboard > Klik op Instellingen > Teamleader

3. Ga naar de Teamleader Marketplace en voeg een nieuwe custom form toe.

4. Sla de form op en je zal een webhook URL krijgen.

5. Kopieer deze URL.

6. Ga terug naar de Wordpress plugin instellingen en plak de URL hier:

7. Maak een of meerdere formulieren aan in Wordpress afhankelijk van je noden:

8. In het geval dat je meerdere formulieren aanmaakt, dan moet je een bepaalde shortcode [teamleader id = X] toevoegen aan je wordpress pagina of blogposts:

Enkele overige instellingen:

Referral instellingen

Voeg een Teamleader referral token toe aan je formulier en verdien extra geld met aanbevelingen. Lees dit artikel voor meer informatie.

ReCaptcha settings

Je hebt de optie om onzichtbare reCaptchas te activeren om je formulieren te beschermen.