Naast onze klanten is ons product onze topprioriteit. We hebben een groot aantal getalenteerde developers die elke dag hard werken om Teamleader nog een beter product voor jou te maken.

Laten we even nagaan waar je informatie kan terugvinden over onze productvisie, onze roadmap en nieuw uitgebrachte features.

Blog

Op onze Teamleader blog delen we voortdurend updates over onze visie, onze productbeslissingen en ook over onze roadmap.

Twee voorbeelden:

Product updates

Op onze Teamleader blog hebben we ook een onderdeel genaamd "Product updates". Wanneer we een nieuwe feature uitbrengen zal je hier een splinternieuw artikel vinden dat niet alleen uitlegt hoe de nieuwe feature werkt, je krijgt ook bijkomende informatie over onze visie.

Change log icoontje in-app

We hebben het beste onderdeel voor het laatste gehouden! In je Teamleader account houden we je voortdurend op de hoogte over nieuwe features, bugs die werden gefixt etc,...

Ga hiervoor naar je Teamleader account en klik op het cadeautje rechtsboven in Teamleader.

Wanneer je erop klikt, zal een schermpje openen met al de nieuwtjes over Teamleader. Ga maar eens kijken, we beloven je dat het het waard is!