Nadat je een integratie met Teamleader Focus hebt gebouwd en vóór het publiceren ervan, moet je een beschrijving toevoegen voor je integratie om potentiële gebruikers de toegevoegde ervan te tonen.

Tips:

• Je moet minstens een Engelse beschrijving toevoegen en een beschrijving in een andere taal van je keuze
  • Hou er rekening mee dat je integratie enkel zichtbaar zal zijn in de Marketplace wanneer er een beschrijving voor een bepaalde taal bestaat. Dit betekent dat als je alleen een beschrijving in het Spaans toevoegt, de integratie enkel zichtbaar zal zijn in de Spaanse Marketplace. We raden dus aan om beschrijvingen in meer talen toe te voegen om een groter publiek te bereiken!

In dit artikel kom je te weten hoe je beschrijving moet worden gestructureerd.

1. Structuur van de beschrijving
  2. De beschrijving toevoegen
  3. Voorbeeldstructuur

Structuur van de beschrijving

De structuur bestaat uit vier delen.

Korte "tagline"

Onder je naam stellen we voor om een korte 'tagline' te schrijven die het belangrijkste aspect van de integratie weergeeft.

Beschrijving bedrijf

Hier kan je beschrijven wat je bedrijf precies doet. Je hoeft niet de volledige geschiedenis van je bedrijf neer te schrijven maar slechts een kleine inleidende tekst. Zo leren potentiële gebruikers je bedrijf een beetje kennen.

Voordelen van de tool

Geef aan wat je programma kan doen. Vertel over de tool zélf, dus nog niet over de combinatie met Teamleader Focus.

Voordelen van de integratie met Teamleader Focus

Hier komt het beste van twee werelden samen: omschrijf de voordelen die potentiële gebruikers zouden ervaren wanneer ze de integratie tussen je programma en Teamleader Focus zouden gebruiken.

De beschrijving toevoegen

1. Ga naar onze Marketplace en klik op 'Bouw'.
  2. Klik op 'Bouw je integraties', dit brengt je naar het scherm 'Jouw integraties'.
  3. Klik naast de integratie waarvan je de beschrijving wilt toevoegen op 'Beheer'.
  4. Hier vind je iets dat er zo ongeveer uit ziet:
    1. Voeg de korte tagline toe onder 'Korte beschrijving'
    2. Voeg de drie andere delen toe in de 'Lange beschrijving'

Voorbeeldstructuur

Hier vind je een voorbeeldstructuur van onze integrator Exact Online.