Wat is de Marketplace nu precies?

De Teamleader Marketplace is een centraal platform waarop alle integraties van Teamleader gebundeld zijn per categorie.

Blijf je agenda de baas door je Google Calendar te linken en je Outlook account te koppelen om mails te tracken naar Teamleader, volg je leads en klanten makkelijk op via onze integratie met Mailchimp om gerichte mailings te sturen naar je contacten, breng je boekhouding in een handomdraai in orde met één van onze tweezijdige boekhoudintegraties. Noem het maar op; het doel is je bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk te centraliseren.

Hoe nagiveer je in de Marketplace?

Om naar de Marketplace te gaan klik je op je profielfoto in de rechter bovenhoek en dan op 'Integraties'

Je komt nu terecht op de Grote Markt der integraties! Je hebt 3 opties:

Ontdek

Klik op 'Ontdek' om de Marketplace, wel... te ontdekken. Typ ofwel een sleutelwoord in de zoekbalk om onmiddellijk naar de integratie van je dromen geleid te worden, of scrol door naar de verschillende categorieën die je aan de linkerzijde van je scherm vindt.

Zoals je ziet zijn er een heel aantal categorieën om uit te kiezen. Als je doorklikt, krijg je een overzicht van alle integraties onder deze categorie. De integratie gevonden waar je naar zocht? Klikt dan gewoon op 'Toevoegen'.

Beheer

Als je naar de beheerpagina gaat, krijg je een lijst te zien van alle reeds gekoppelde integraties. Klik op de 'Instellingen' knop om deze te bewerken, of wanneer je de integratie wilt verwijderen.

Bouw

Je hoeft het zelfs niet daarbij te laten! Als je een eigen integratie wilt opzetten, kan dit via de bouwpagina. Hier vind je onze publieke API om je op weg te helpen.

Je vindt tegenwoordig meer dan 100 integraties terug op de Teamleader Marketplace en deze lijst wordt wekelijks uitgebreid. Wanneer een nieuwe integratie beschikbaar is, wordt je op de hoogte gebracht via het cadeaudoosje rechtsboven in je account:

Neem ook eens een kijkje in onze handleiding. Hier vind je artikels over de specifieke set-up van bepaalde integraties.