Belangrijk! Op dit moment zijn er 2 versies van de mobiele app. In de 'Teamleader Classic' app (Android of iOs) zijn de functionaliteiten hieronder beschreven niet beschikbaar. Enkel onze meest recente 'Teamleader' app (Android of iOs) heeft deze functies.

De vernieuwde mobiele app heeft een aantal interessante opties wat het opvolgen van je facturen betreft. Zo kan je een overzicht van je facturen per status en departement opvragen, en facturen inboeken of op betaald plaatsen. Lees dit artikel om te weten hoe precies.

Wanneer je naar de facturatiemodule gaat op de app, krijg je meteen een overzicht van:

• Je pro-forma facturen.
  • Je onbetaalde facturen.
  • Je betaalde facturen

Je kan ook op zoek gaan naar een factuur door te filteren per departement. Klik hiervoor op deze knop:

Facturen kan je ook meteen inboeken via de app:

1. Ga naar je facturen
  2. Klik op 'Pro-forma'
  3. Klik op de factuur die je wilt inboeken
  4. Klik op 'Inboeken'

Pas de status van je facturen aan naar 'betaald' als volgt:

1. Ga naar je facturen
  2. Klik op 'Niet-betaald'
  3. Klik op de factuur waarvan je de status wilt aanpassen
  4. Klik op 'Markeer als betaald'