Via onze mobiele app kan je op verschillende manieren tijd tracken. Je kan dit manueel doen of via de start/stop timer, en je kan een overzicht zien van de verdeling van je tijd. Lees verder om meer te weten te komen over deze mogelijkheden.

Een timetracking manueel toevoegen

1. Log in via de app
  2. Klik op het Timetracking-symbooltje
  3. Klik op het plus symbooltje
  4. Vul een beschrijving van de timetracking in
  5. Kies een startdatum en een starttijd
  6. Kies een duur
  7. Kies een werktype
  8. Link de timetracking aan een klant
  9. Link de timetracking eventueel aan een project
  10. Klik op Opslaan

Een timetracking toevoegen via de start/stop timer

1. Log in via de app
  2. Klik op het Timetracking-symbooltje
  3. Klik op Start nieuwe timer om tijd te beginnen tracken
  4. Je kan andere dingen doen ondertussen, de timer zal blijven lopen
  5. Klik op de Stop knop om de timetracking te beëindigen: de tracking zal worden toegevoegd aan je lijst
  6. Wanneer je achteraf op je timetracking klikt kan je deze linken aan een klant of een project en er een werktype voor kiezen

Een timetracking toevoegen aan een bestaande taak

1. Log in via de app
  2. Ga naar een bestaande taak waar je tijd op wilt tracken
  3. Klik op Timetracking
  4. Vul een beschrijving van de timetracking in
  5. Kies een startdatum en een starttijd
  6. Kies een einddatum en een eindtijd
  7. Klik op Opslaan

Overzicht van je tijdsverdeling

Wanneer je meer dan één timetracking hebt toegevoegd aan je dag, dan zal er een paarse balk zichtbaar worden onder je timetracking. Dankzij deze balk kan je de verdeling van je tijd zien. In het volgende voorbeeld werden timetrackings van respectievelijk drie, twee en 1 uur toegevoegd. 'Timetracking 3' nam de meeste tijd in beslag, 'Timetracking' de minste.

Timetracking standaard niet-factureerbaar

Momenteel is alle timetracking via de app standaard niet-factureerbaar. Je kan dit veranderen via de browserversie van Teamleader. Deze feature zal echter binnenkort ook in de app mogelijk worden.