Belangrijk! Op dit moment zijn er 2 versies van de mobiele app. In de 'Teamleader Classic' app (Android of iOs) zijn de functionaliteiten hieronder beschreven niet beschikbaar. Enkel onze meest recente 'Teamleader' app (Android of iOs)) heeft deze functies.

Via onze mobiele app kan je op verschillende manieren tijd tracken. Je kan dit manueel doen of via de start/stop timer, en je kan een overzicht zien van de verdeling van je tijd. Lees verder om meer te weten te komen over deze mogelijkheden.

Een timetracking manueel toevoegen

1. Log in via de app
  2. Klik op Timetracking in de rechterbovenhoek
  3. Klik op het plus symbooltje
  4. Vul een beschrijving van de timetracking in
  5. Kies een startdatum en een starttijd
  6. Kies een duur
  7. Kies een taaktype
  8. Link de timetracking aan een klant
  9. Klik op Opslaan

Een timetracking toevoegen via de start/stop timer

1. Log in via de app
  2. Klik op Timetracking in de rechterbovenhoek
  3. Klik op Start nieuwe timer om tijd te beginnen tracken
  4. Voeg een beschrijving toe in het veld Beschrijving, aangezien dit een verplicht veld is
  5. Klik op Start
  6. Je kan andere dingen doen ondertussen, de timer zal blijven lopen
  7. Klik op de Stop knop om de timetracking te beëindigen: de tracking zal worden toegevoegd aan je lijst
  8. Wanneer je achteraf op je timetracking klikt kan je deze linken aan een klant en er een taaktype voor kiezen

Overzicht van je tijdsverdeling

Wanneer je meer dan één timetracking hebt toegevoegd aan je dag, dan zal er een paarse balk zichtbaar worden onder je timetracking. Dankzij deze balk kan je de verdeling van je tijd zien. In het volgende voorbeeld werden timetrackings van respectievelijk drie, twee en 1 uur toegevoegd. 'Timetracking 3' nam de meeste tijd in beslag, 'Timetracking' de minste.

Timetracking standaard niet-factureerbaar

Momenteel is alle timetracking via de app standaard niet-factureerbaar. Je kan dit veranderen via de browserversie van Teamleader. Deze feature zal echter binnenkort ook in de app mogelijk worden.