Ja, alle functionaliteiten van de Teamleader Chrome extensie zijn compatibel met het nieuwe design.

Eerder dit jaar heeft Google een nieuwe versie van Gmail gelanceerd met een aantal nieuwe functies. De aanpassing werd voor de eerste G Suite gebruikers vanaf juli 2018 doorgevoerd en zal begin oktober definitief zijn voor alle gebruikers. Dan zal je niet meer kunnen terugschakelen naar de klassieke Gmail-versie.

Qua functionaliteiten is er niks gewijzigd. Het tracken van nieuwe e-mails die je opstelt, is nog steeds mogelijk:

Je kan binnenkomende mailtjes tracken naar Teamleader:

Belangrijk:

Zoals gezegd zal vanaf oktober het nieuwe Gmail design live zijn voor iedereen. Zorg ervoor dat je tegen dan zowel naar het nieuwe Gmail design als naar de nieuwe Teamleader Gmail extensie bent overgeschakeld. De oudere versie werkt namelijk niet in de nieuwe interface.

Als je nog niet bent overgeschakeld naar het nieuwe Gmail design, kan je dat doen door op het tandwieltje te klikken in de rechterbovenhoek van je Gmail account:

Als je niet zeker bent welke versie van de Teamleader Chrome extensie je gebruikt, klik dan hier om daar achter te komen!

Versie 2.1.15 of later is compatibel met het nieuwe design: