Google heeft een nieuwe Gmailversie gereleased met een aantal nieuwe features. De aanpassing wordt doorgevoerd voor alle G Suite gebruikers vanaf juli 2018.

Helaas is de Chrome plug-in nog niet compatibel met de nieuwe versie. Maar geen zorgen! E-mails tracken die je zelf verstuurt is nog steeds mogelijk:

Het kader om om binnenkomende mails te tracken is voorlopig wel niet beschikbaar. We werken eraan de nodige aanpassingen aan te brengen aan de plug-in zodat ze ook ondersteund wordt in de nieuwe Google lay-out.

Voorlopig zal je nog moeten overschakelen naar de vorige lay-out (Gmail Classic) als je binnenkomende mails wilt tracken naar Teamleader. Je kan dit doen in de instellingen van je Gmail account:

Gebruikers kunnen nog overschakelen naar de vorige versie tot het einde van september. Daarna wordt het nieuwe design sowieso doorgevoerd voor elke gebruiker.