De API van Teamleader is bedoeld voor ontwikkelaars, technici of iedereen die wel eens oplossingen met eigen code of integraties met API's maakt. Kan je wat hulp gebruiken bij de integratie met de API van Teamleader? Raadpleeg dan de API-documentatie of neem contact op met ons supportteam.

Houd er wel rekening mee dat wij geen aangepaste oplossing ontwikkelen voor jou. Als je uitgebreidere support nodig hebt, kunnen we enkele van onze partners aanbevelen. Zij zullen je met plezier helpen. Stuur dus gerust een e-mail naar partner@teamleader.be.

Belangrijke opmerkingen:

• Teamleader gebruikt multipart/form-data. Zorg ervoor dat je geen ander type data gebruikt, zoals x-www-form-urlencoded.
  • Let erop dat je altijd het type 'post' gebruikt.
  • Onze API-voorbeelden zijn in php, maar onze API werkt niet alleen met php. .net en .php zijn vergelijkbaar en volgen dezelfde principes.