Op dit ogenblik is het niet mogelijk om facturen te importeren. Je kunt ons wel steeds je importbestand doorsturen en zodra het probleem is opgelost zullen we de import uitvoeren. We houden je op de hoogte van de status van je importverzoek.

Voor je van start ging met Teamleader verzamelde je ongetwijfeld al heel wat data. Van klantgegevens en facturen tot je lopende deals: ze kunnen allemaal geïmporteerd worden in Teamleader zodat jij geen tijd verliest aan manueel invoerwerk.

Daartoe gebruik je een Excel- of CSV-bestand. Maar welke modules en velden kunnen eigenlijk worden geïmporteerd ? Door wie? En aan welke voorwaarden moeten ze voldoen? Je ontdekt het allemaal in de onderstaande tabel.

Hier vind je terug:

• Of bepaalde data geïmporteerd kan worden
  • Of de import enkel nieuwe items kan aanmaken, of ze ook bestaande kan updaten
  • Wie de import moet uitvoeren: onze supportdienst of de klant zelf
  • Welke velden in het importbestand mogen én moeten staan

Module
Importmogelijkheid
Updatemogelijkheid
Wie importeert?
Te importeren velden
Taken
Neen

Afspraken
Neen

Calls
Ja
Neen
Support
How to: Calls in Teamleader importeren
Bedrijven & Contacten
Ja
Ja
Klant
How to: Contacten en bedrijven importeren in Teamleader
Deals
Ja
Neen
Support
How to: Deals importeren in Teamleader
Bestelbonnen    Neen

OrderbevestigingenNeen

LeveringsbonnenNeen

Projecten
Ja
Neen
Support
How to: Projecten in Teamleader importeren
Facturen
Ja
Neen
Support
How to: Facturen in Teamleader importeren
Abonnementen
Ja
Neen
Support
How to: Abonnementen in Teamleader importeren
Creditnota'sNeen

Tickets
Neen

Artikelen
Ja
Ja
Klant
How to: Artikelen in Teamleader importeren
Timesheets
Ja
Neen
Support
How to: Timetracking importeren in Teamleader
Tracking
Ja
Neen
Support
How to: Tracking importeren in Teamleader