Voor je van start ging met Teamleader verzamelde je ongetwijfeld al heel wat data. Van klantgegevens en facturen tot je lopende deals: ze kunnen allemaal geïmporteerd worden in Teamleader zodat jij geen tijd verliest aan manueel invoerwerk.

Daartoe gebruik je een Excel- of CSV-bestand. Maar welke modules en velden kunnen eigenlijk worden geïmporteerd ? Door wie? En aan welke voorwaarden moeten ze voldoen? Je ontdekt het allemaal in de onderstaande tabel.

Hier vind je terug:

• Of bepaalde data geïmporteerd kan worden
  • Of de import enkel nieuwe items kan aanmaken, of ze ook bestaande kan updaten
  • Wie de import moet uitvoeren: onze supportdienst of de klant zelf
  • Welke velden in het importbestand mogen én moeten staan

Module
Importmogelijkheid
Updatemogelijkheid
Wie importeert?
Te importeren velden
Taken
Neen

Afspraken
Neen

Calls
Ja
Neen
Support
How to: Calls in Teamleader importeren
Bedrijven & Contacten
Ja
Ja
Klant
How to: Contacten en bedrijven importeren in Teamleader
Deals
Ja
Neen
Support
How to: Deals importeren in Teamleader
Projecten
Ja
Neen
Support
How to: Projecten in Teamleader importeren
Facturen
Ja
Neen
Support
How to: Facturen in Teamleader importeren
Abonnementen
Ja
Neen
Support
How to: Abonnementen in Teamleader importeren
Tickets
Neen

Artikelen
Ja
Ja
Klant
How to: Artikelen in Teamleader importeren
Timesheets
Ja
Neen
Support
How to: Timetracking importeren in Teamleader
Tracking
Ja
Neen
Support
How to: Tracking importeren in Teamleader