Ben je van plan de facturatiemodule, projectmodule of ticketingmodule op te zeggen?

Enkel admingebruikers kunnen een module deactiveren. Om dit te doen volg je deze stappen:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek in Teamleader.

2. Kies voor Teamleader licentie.

3. Klik op Acties naast ‘Jouw Teamleader abonnement’.

4. Selecteer Annuleer module/gebruiker.

1. Selecteer hier de module(s) die je wilt deactiveren:

2. Je krijgt een bevestiging per e-mail nadat je het formulier hebt ingevuld.

Volgens onze Terms of Service hebben we het formulier ten laatste 15 dagen voor je vernieuwingsdatum nodig. Die datum kan je vinden in de rechterbovenhoek van je Teamleader-licentiepagina.

Vanaf de vernieuwingsdatum zullen we je deze module niet meer aanrekenen. Denk er dus zeker aan om de nodige gegevens op tijd te exporteren via deze instructies

Wil je het aantal gebruikerslicenties verlagen, klik dan op de link.