Om het aantal Teamleadergebruikers in je account te verlagen, moet je rekening houden met de volgende zaken:


  • Deactiveer eerst de gebruiker(s) in Teamleader. Het is belangrijk te weten dat het deactiveren van een gebruiker niet automatisch het aantal seats in je licentie zal verlagen.

  • Enkel admingebruikers kunnen een formulier invullen om het aantal gebruikers te verlagen. Om dit te doen volg je deze stappen:

 

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek in Teamleader. 

2. Selecteer 'Teamleader licentie'.

3. Klik op 'Wijzig jouw abonnement'.

4. Selecteer 'Verwijder modules of seats'.

5. Selecteer hier dat je gebruikers wilt deactiveren:


6. Je krijgt een bevestiging per e-mail nadat je het formulier hebt ingevuld. 


Volgens onze Terms of Service hebben we het formulier ten laatste 15 dagen voor je vernieuwingsdatum nodig. Die datum kan je vinden in de rechterbovenhoek van je Teamleader-licentiepagina. Vanaf de vernieuwingsdatum zullen we je deze gebruikers niet meer aanrekenen. 


Weet ook dat je geen creditnota kan ontvangen voor de resterende dagen met de gebruikers in de huidige periode.

 

Klik op de link om te lezen hoe je een module kan deactiveren in Teamleader.