Om het aantal Teamleadergebruikers in je account te verlagen, moet je rekening houden met de volgende zaken:

• Deactiveer eerst de medewerker(s) in Teamleader. Het is belangrijk te weten dat het deactiveren van een medewerker in je instellingen niet automatisch het aantal gebruikerslicenties in je account zal verlagen.

• Enkel admin-gebruikers kunnen een formulier invullen om het aantal gebruikers te verlagen. Om dit te doen volg je deze stappen:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek in Teamleader.
  2. Selecteer Teamleader licentie.
  3. Onder je kwartaalpakket/jaarlijkse pakket klik je op Gebruikers beheren > Gebruikers verwijderen:

4. Selecteer hier hoe veel gebruikers je wilt verwijderen en vul het formulier in.

Volgens onze Terms of Service hebben we het formulier ten laatste 15 dagen voor je vernieuwingsdatum nodig. Die datum kan je vinden in de rechterbovenhoek van je Teamleader-licentiepagina. Vanaf de vernieuwingsdatum zullen we je deze gebruikers niet meer aanrekenen.

Weet ook dat je geen creditnota kan ontvangen voor de resterende dagen met de gebruikers in de huidige periode.

Klik op de link om te lezen hoe je kunt overschakelen naar een kleiner pakket in Teamleader.