Jammer dat je weggaat :-(

Opgelet: enkel admingebruikers kunnen het abonnement opzeggen. Om je licentie te beëindigen, kan je deze stappen volgen:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek in Teamleader.

2. Kies voor Teamleader licentie.

3. Klik op 'Wijzig jouw abonnement'.

4. Selecteer 'Zeg je abonnement op'.

5. Je krijgt een bevestiging per e-mail nadat je het formulier hebt ingevuld.

Volgens onze Terms of Service hebben we het formulier ten laatste 15 dagen voor je vernieuwingsdatum nodig. Die datum kan je vinden in de rechterbovenhoek van je Teamleader-licentiepagina.

Vanaf de vernieuwingsdatum sturen we je geen facturen meer en zal je account gedeactiveerd worden. Denk er dus zeker aan om de nodige gegevens op tijd te exporteren via deze instructies. In overeenstemming met de GDPR-wetgeving wordt alle data na deactivatie ook permanent verwijderd.