Zoals je wellicht al weet, kan je je Teamleader Focus-agenda linken aan je externe agenda (Google Calendar, Outlook Calendar of iCloud Calendar). In dit artikel kom je te weten hoe je notificaties kan inschakelen voor agenda-items op je smartphone. Zo blijf je op de hoogte van afspraken, taken of calls. We leggen hoe dit kan voor Androids en iOS.

Google Calendar

De notificaties werken voor alle types: afspraken, taken en calls. Om herinneringen in te stellen volg je deze stappen:

1. Maak een afspraak aan in Teamleader Focus.

2. Klik op de pijltjes in de rechterbovenhoek om deze items meteen te synchroniseren met Google Calendar, of wacht op de automatische synchronisatie die om het half uur loopt.

3. Wanneer de items overgezet werden naar Google Calendar, kan je notificaties inschakelen. Kom te weten hoe voor Android of iOS.

Voor Android ziet de notificatie er zo uit:

Outlook Calendar

In Outlook is er een iets andere aanpak, aangezien er standaard geen herinneringen zullen zijn ingesteld voor agenda-items afkomstig van Teamleader Focus. Om notificaties te ontvangen op je smartphone voor Outlook Calendar kan je de volgende stappen volgen:

1. Maak een afspraak aan in Teamleader Focus.

2. Klik op de pijltjes in de rechterbovenhoek van de Teamleader Focus-agenda om je items manueel te synchroniseren, of wacht op de automatische synchronisatie die ongeveer om het half uur loopt.

3. Wanneer je agenda-items gesynchroniseerd zijn, kan je de notificatie-instellingen aanpassen en manueel een herinnering per item instellen. Als je de app voor Outlook Calendar op je smartphone hebt staan, krijg je dezelfde notificaties die je hier instelt.

iCloud Calendar

1. Maak een afspraak aan in Teamleader Focus

2. Klik op de pijltjes in de rechterbovenhoek om deze items manueel te synchroniseren, of wacht op de automatische sync die ongeveer om het half uur loopt.

Wanneer je agenda-items uit Teamleader Focus gesynchroniseerd zijn naar iCloud, kan je de notificatieinstellingen aanpassen voor je smartphone.