Heb je je kredietkaart gekoppeld aan Teamleader, maar heb je nu een andere kaart? Of wil je gewoon je kredietkaart volledig van je account verwijderen?

Wanneer je je kredietkaart wilt vervangen door een andere volg je deze stappen:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek in Teamleader en ga naar Teamleader licentie. Let op: enkel gebruikers met admin rechten hebben toegang tot dit onderdeel.
  2. Bovenaan de pagina zie je 'Betaalinformatie' met de details van je kredietkaart. Klik op het potloodje om de gegevens te bewerken en om nieuwe kredietkaartdetails toe te voegen.

Wanneer je je kredietkaart volledig wilt verwijderen van je account volg je deze stappen:

1. Een administrator van de Teamleader-account moet een e-mail sturen naar invoicing@teamleader.eu met het verzoek om de kredietkaartgegevens te verwijderen.
  2. Na ontvangst van de bevestiging van de admin zal een medewerker van ons credit en collection team de credit card gegevens verwijderen.

Lees dit artikel om te leren hoe je een (nieuwe) kredietkaart aan je account kunt koppelen en ontdek hier de voordelen van het betalen van je abonnement met een kredietkaart.