Of je nu je abonnement per kwartaal of jaarlijks wilt betalen, wilt overschakelen naar een ander pakket of een extra gebruiker wenst toe te voegen, je zult een betaalmethode moeten toevoegen aan je Teamleader-account.

Om je betalingen zo naadloos mogelijk te doen verlopen, aanvaarden we de volgende methodes:

• Kredietkaart (Master, Visa, American Express): Het bedrag wordt automatisch aangerekend via je kredietkaart
  • SEPA direct debit: Het bedrag wordt via domiciliëring geïnd.

Betalingen per overschrijving worden niet aanvaard.

Indien je wilt veranderen van betaalmethode, klik dan op de link om te weten te komen hoe.