Heeft jullie bedrijf of facturatiedienst een e-mailadres voor inkomende facturen of wil je facturen van Teamleader naar een ander specifiek mailadres laten versturen? Een gebruiker met adminrechten kan dit aanpassen op de volgende manier:

1. Klik op de afbeelding rechtsboven in je account.
  2. Selecteer 'Teamleader licentie'.
  3. Ga naar het segment 'Facturatiegegevens' en klik op 'Facturatiegegevens aanpassen'.

Vanaf nu zullen alle facturen van Teamleader verstuurd worden naar het adres dat je hier ingeeft.