Kreeg je de melding dat je betaling werd geweigerd? Dit is wat er gebeurt.

Kredietkaart

Als je betaalt per kredietkaart ontvang je een mail dat de betaling werd afgewezen. Contacteer je bank of controleer je kredietkaartgegevens op je Teamleader licentiepagina als dit het geval is.

1. Klik op je afbeeling in de rechter bovenhoek van je account.
  2. Selecteer 'Teamleader licentie'.
  3. Navigeer naar 'Facturatiegegevens'.

Teamleader zal het bedrag opnieuw proberen innen na 5 dagen. Als het nog steeds niet doorkomt, wordt een nieuwe mail verzonden en proberen we opnieuw na nog eens 5 dagen. Als de betaling gelukt is, krijg je de bevestiging via mail toegestuurd. Als de betaling na 30 dagen nog steeds niet geïnd kon worden, wordt het account gedeactiveerd en kunnen gebruikers niet meer inloggen.

Domiciliëring (SEPA)

Hetzelfde geldt voor betalingen via domiciliëring. Het enige verschil is dat het een paar dagen duurt om een betaling te verwerken. Dit betekent dat we slechts 2 keer innen over een periode van 30 dagen. Je krijgt een herinnering om de 7 dagen, in plaats van 5. Ook hier wordt het account na 30 dagen gedeactiveerd.

Indien je meer vragen hebt omtrent je facturen van Teamleader, stuur dan een mailtje naar invoicing@teamleader.eu.