Je wilt een nieuwe module eens testen, maar je weet niet precies hoe? Volg deze stappen:

1. Klik op je afbeelding in de rechter bovenhoek van je Teamleader account.

2. Selecteer 'Teamleader licentie'.

Dit is de pagina waar je je modules en seats kunt aanpassen. Onder 'Modules toevoegen' kan je op 'Toevoegen' klikken om de proefperiode van 7 dagen te starten.

Er wordt enkel nog gevraagd te bevestigen en dan verschijnt de module in je overzicht links. Happy testing!

Mocht je beslissen de module niet aan te schaffen, zal die moeten annuleren voor de proefperiode verloopt. Klik op de link om te weten hoe je die kan opzeggen.