Ja, als je met meerdere bedrijfsentiteiten in Teamleader Focus werkt, dan kan je een standaard bedrijfsentiteit kiezen.

Om dat te doen, volg je deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsinformatie
  2. Klik op de drie puntjes naast de bedrijfsentiteit die je als standaard bedrijfsentiteit wil aanduiden
  3. Klik op Instellen als standaard

Dat zorgt ervoor dat deze bedrijfsentiteit de standaard wordt, en dus de eerste keuze wordt bij het maken van offertes en facturen, of bij het versturen van een e-mail met een handtekening. Hoewel deze bedrijfsentiteit als standaard aangeduid is, kan je indien nodig nog steeds manueel andere bedrijfsentiteiten selecteren.