Ja, als je met meerdere bedrijfsentiteiten in Teamleader werkt, dan kun je een standaard bedrijfsentiteit kiezen.

Om dat te doen, volg je deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsinformatie
  2. Klik op het potlood naast de bedrijfsentiteit die je als standaard bedrijfsentiteit wilt aanduiden
  3. Klik op 'aanpassen' naast 'Vul de gegevens van uw bedrijf aan (naam, adres, e-mail, ...)
  4. Onder de 'Algemene informatie' vink je het vakje naast 'Standaard' aan

Dat zorgt ervoor dat deze bedrijfsentiteit de standaard wordt, en dus de eerste keuze wordt bij het maken van offertes en facturen, of bij het versturen van een e-mail met een handtekening. Hoewel deze bedrijfsentiteit als standaard aangeduid is, kun je indien nodig nog steeds manueel andere bedrijfsentiteiten selecteren.