Wat als je gebruikers hebt uitgenodigd voor je Teamleader-account, maar ze hebben de uitnodiging niet op tijd geaccepteerd en de link is verlopen? Of wat als je medewerker zijn of haar uitnodiging niet heeft ontvangen? Volg de onderstaande stappen om te ontdekken hoe je je medewerker opnieuw kunt uitnodigen.

Nadat je gebruikerslicenties hebt toegevoegd aan je account en nadat je je medewerkers effectief hebt uitgenodigd voor Teamleader, heeft je medewerker een e-mail ontvangen met het verzoek om de uitnodiging te accepteren.

De uitnodigingslink is drie dagen geldig. Als de link vervalt, kan een admin de uitnodiging opnieuw versturen naar de medewerker door deze stappen te volgen:

1. Ga naar Instellingen > Medewerkers
  2. Klik in het onderdeel 'Medewerkers' op het pijltje naast 'Actief' en klik op 'Uitgenodigde' gebruikers.
  3. Klik op het envelopje naast de prullenmand om de uitnodiging opnieuw te versturen naar je medewerker. Deze uitnodigingslink blijft opnieuw drie dagen geldig.