Heeft je klant moeite om je facturen te betalen, is zijn bedrijf failliet gegaan of heb je de samenwerking met hem of haar simpelweg beëindigd? Dan kun je deze klant eenvoudig deactiveren in je CRM in Teamleader. Lees hier alles wat je moet weten over het deactiveren van een contact of bedrijf.


Je kunt een contact of bedrijf deactiveren door deze stappen te volgen:

  1. Navigeer naar je contact of bedrijf
  2. Klik op het pijltje naast de contact-of bedrijfsinformatie
  3. Klik op Deactiveren
    Als je gelinkte facturen en/of abonnementen voor deze klant hebt, wordt er een pop-up getoond om te vragen wat je met de openstaande facturen en actieve abonnementen voor deze klant wilt doen:
    • Abonnementen: Als je ons Move-of Boostplan hebt en actieve abonnementen hebt voor je klant, zullen deze worden gedeactiveerd als je de optie aanvinkt.
      ! Abonnementen kunnen niet opnieuw worden geactiveerd eens ze zijn gedeactiveerd, deze actie is onomkeerbaar.
    • Facturen: Alle gelinkte facturen van deze klant zullen 'on hold' worden gezet indien je deze optie aanvinkt. Dit betekent dat alle automatische herinneringen van deze facturen zullen worden uitgeschakeld.
  4. Op de detailpagina van je contact of bedrijf zal je een visuele indicatie van de deactivering kunnen zien.

    Welke gebruiker de klant deactiveerde en wanneer wordt bovendien bijgehouden in de activiteiten bij het contact of het bedrijf.

  5. Je kunt het contact of bedrijf achteraf steeds heractiveren indien nodig. Hiervoor klik je opnieuw op het pijltje naast contact-of bedrijfsinformatie en kies je voor Heractiveren.
    • Let op; alle gelinkte facturen zullen nog steeds de status 'on hold' hebben. Je moet ze manueel als niet langer on hold markeren indien je ze wilt heractiveren.
    • ! Abonnementen kunnen niet opnieuw worden geactiveerd eens ze zijn gedeactiveerd, deze actie is onomkeerbaar.


Alle gedeactiveerde contacten of bedrijven blijven zichtbaar in je contact-of bedrijfsoverzicht. Je kunt echter wel een segment aanmaken dat al je gedeactiveerde contacten of bedrijven bevat door de regel 'Actief is gelijk aan nee' toe te passen.