In dit artikel komen volgende onderwerpen aan bod:

Een bestand toevoegen

Om een bestand toe te voegen in Teamleader (bvb. aan een bedrijf, contact, project, factuur, ticket, artikel of afspraak), klik je op de Files-tab rechtsonder op de pagina:

Daar heb je twee opties om een bestand toe te voegen:

1. Klik op het plusteken + naast 'Documenten' en selecteer het bestand dat je wilt toevoegen
  2. Je kunt ook een bestand in de Files-tab slepen (drag-and-drop).

Indien je een bestand wilt toevoegen aan je deal, klik je op het plusteken + naast 'Files' of sleep je het bestand in het drag-and-drop vakje.

Een bestandsmap toevoegen

Wanneer je een bestand wilt toevoegen in Teamleader, kun je ook kiezen in welke map je het bestand wilt opslaan. Je zult ook de optie krijgen om een nieuwe bestandsmap aan te maken. Ga hiervoor naar 'Meer' en klik op Nieuwe map aanmaken.

Integraties

Als je vaak grotere bestanden moet toevoegen en je wilt deze bestanden niet alleen in Teamleader bijhouden, dan is onze integratie met Dropbox misschien wel de oplossing voor jou!

Een bestand verwijderen

Je kunt heel eenvoudig een bestand verwijderen via de Files tab. Plaats je muis over het bestand dat je wilt verwijderen > rechtermuisklik > Verwijderen:

Opmerkingen:

• Als je een bestand wil verwijderen dat gelinkt is aan een deal, dan heb je twee opties om het bestand te verwijderen:
    • Ga naar de pagina van de klant waaraan de deal gelinkt is en verwijder het bestand zoals hierboven wordt uitgelegd.
    • Ga naar je deal en open het bestand, zodat je de preview te zien krijgt. Klik vervolgens op de prullenmand:

Let wel: dit is niet mogelijk met Word-of Excel-bestanden. Om dit type bestanden te verwijderen, zul je naar de pagina van de klant moeten gaan.
  • Bestanden die je hebt verwijderd in Teamleader, zullen ook verwijderd worden in bestandsbeheerintegraties.
  • Bestanden die je hebt verwijderd in een bestandsbeheerintegratie worden niet verwijderd in Teamleader.

Een bestandsmap verwijderen

Om een volledige map te verwijderen, zul je eerst alle gelinkte bestanden moeten verwijderen. Teamleader zal de map automatisch verwijderen nadat je het laatste bestand hebt verwijderd.