In dit artikel zullen we je meer info geven over hoe je je CRM kan updaten met TrendsTop data. Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om toegang te hebben tot de financiële gegevens van je lead, waardoor je veiliger deals kunt sluiten.

Opmerking: Aangezien TrendsTop een Belgische tool is, kunnen alleen Belgische Teamleader-klanten gebruik maken van deze integratie.

TrendsTop data toevoegen

In Teamleader zijn er twee manieren om je CRM te updaten met TrendsTop-data:

1. Je kunt dit doen door je TrendsTop-account te integreren met je Teamleader account. Lees er meer over in dit artikel.
  2. Je kunt dit doen door gebruik te maken van je credits in je Teamleader-portefeuille

Wanneer je je TrendsTop account integreert met je Teamleader account zal de TrendsTop data automatisch toegevoegd worden wanneer je een bedrijf toevoegt en het btw-nummer invult.

Als je TrendsTop data wilt toevoegen via je Teamleader credits, voeg dan een bedrijf toe en vul het btw-nummer in. Je zult dan de optie hebben om TrendsTop data toe te voegen door op de overeenkomstige knop te drukken:

Een pop-up zal dan verschijnen die zal tonen of er een match werd gevonden en welke info toegevoegd zal worden:
Klik op Aankopen om verder te gaan.

Als je al bedrijfsinformatie hebt toegevoegd en deze niet overeenkomt met de info in TrendsTop zal Teamleader je vragen om de data te selecteren die je wilt behouden in je CRM. Een groen vinkje zal verschijnen naast de geselecteerde info:

Als je dan klikt op Aankopen (wat €0,20 zal kosten wanneer je je credits gebruikt), zal de TrendsTop data toegevoegd worden:

Je zult de financiële data van de afgelopen 2 jaar kunnen zien en ook de gerelateerde contacten zullen toegevoegd worden.

Verder kun je ook dit type informatie exporteren door te klikken op Export in het overzicht van de bedrijven > Selecteer > nieuwe template maken

Naast de bedrijfsinformatie kan je ook de contactdata kopen voor €0.25 per contact. Nadat je deze data gekocht hebt, zal de naam en de functie van het contact verschijnen. Een nieuw contact gelinkt aan dat bedrijf zal aangemaakt worden.

Je kan ook klikken op Negeren. Wanneer je dit doet, zal het gerelateerde contact verwijderd worden uit het overzicht van de gerelateerde contacten.

Opmerking: Heb je al TrendsTop data toegevoegd maar wil je deze updaten? Klik dan op het jaar om de data bij te bewerken:

TrendsTop data verwijderen

Om TrendsTop data te verwijderen klik je op het potloodje naast 'Bedrijfsinformatie' en verwijder je het btw-nummer. Dit zal echter niet de data van gerelateerde contacten verwijderen.

Wie kan TrendsTop data kopen?

Alleen users waarvoor de slider 'TrendsTop' is geactiveerd zullen de optie hebben om TrendsTop data aan te kopen. Je kunt deze slider (de)activeren via Instellingen > Medewerkers > Medewerkers > potloodje naast de naam van de gebruiker:

Belangrijk om te onthouden: elke gebruiker met toegang tot bedrijven zal toegang hebben tot de TrendsTop-data die werd toegevoegd.