Heb je net nieuwe klanten ontmoet en ben je klaar voor de volgende stap? Laten we beginnen met het maken van offertes.

Volg deze stappen om een offerte aan te maken:

1. Ga naar Deals
  2. Klik op Deal toevoegen
  3. Vul de velden in
    Opmerking: wanneer je een template selecteert zal er automatisch een offerte worden aangemaakt.
  4. Klik op Opslaan
  5. Ga naar 'Volg je open deal op' en klik op Acties > Offerte
  6. Je kan nu een nieuwe offerte maken, of je kan je baseren op een bestaande offerte
  7. Klik op de drie puntjes > Verzenden om de offerte te verzenden.

Opmerking: zodra een offerte werd aangemaakt is het niet meer mogelijk om het veld 'Bedrag' in de deal aan te passen. Het zal automatisch worden ingevuld op basis van de totale prijs van de offerte.

Een artikellijn toevoegen/verplaatsen

Je kan je offerte altijd bewerken door te klikken op de drie puntjes > Bewerken en een nieuwe artikellijn toe te voegen.

Als je wil dan kan je de artikellijn ook verplaatsen door je cursor te verplaatsen naar het nummer voor de artikellijn en het te verplaatsen: