! Dit artikel is alleen relevant als je een van onze oudere prijsplannen GO, MOVE of BOOST hebt. Als je een van onze nieuwere plannen hebt (SMART, GROW, FLOW) is het momenteel niet mogelijk om een pakket uit te proberen. Meer informatie over de nieuwe pakketten vind je hier.

Ben je nieuwsgierig naar bepaalde functionaliteiten of wil je graag een volledig pakket uitproberen? Dat kan gratis! Lees verder en kom te weten hoe je een proefperiode voor een pakket kan activeren.

Wat

Ben je geïnteresseerd in functionaliteiten die momenteel geen deel uitmaken van je prijsplan? Dan bieden wij jou de mogelijkheid aan om ze voor 14 dagen gratis uit te proberen!  Je vindt hier een overzicht van de functionaliteiten per pakket.

• Wanneer je een oud prijsplan hebt, kan je ons hoogste BOOST-pakket uitproberen
  • Wanneer je al een pakket gebruikt, kan je een hoger pakket uitproberen (MOVE of BOOST)

Hoe

Om een (hoger) pakket uit te proberen, volg je deze stappen:

1. Klik op je gebruikersicoon in de rechterbovenhoek van Teamleader Focus.
  2. Klik op Licentie beheren. Hou er rekening mee dat enkel admins toegang hebben tot deze pagina.
    Maar: vanaf het moment dat de proefperiode wordt geactiveerd, is het pakket zichtbaar voor de volledige account en voor elke gebruiker!
  3. Boven de tab 'Facturatie' klik je op de knop Probeer 14 dagen gratis.
    • Wanneer je een oud prijsplan hebt, kan je enkel ons BOOST-pakket testen
    • Wanneer je al een pakket gebruikt, kan je het MOVE-of BOOST-pakket testen
    • Belangrijke opmerking: het is niet mogelijk om een proefperiode aan te vragen voor een lager pakket

Tevreden met alles wat je zag en hebt uitgetest? Klik dan op de knop Upgrade nu om naar een (hoger) pakket over te schakelen!

Opmerkingen

• Elk pakket kan één keer om de 30 dagen worden uitgetest.
  • Eens geactiveerd, kan de proefperiode niet worden geannuleerd en zal ze automatisch eindigen na 14 dagen. Wanneer de proefperiode eindigt, keer je automatisch terug naar je oorspronkelijke plan.
  • Binnen 7 dagen na het einde van de proefperiode zullen de gegevens uit het uitgeprobeerde pakket verwijderd worden. Ze zullen niet meer beschikbaar zijn wanneer het pakket nog eens wordt getest in de toekomst.
  • Het is niet mogelijk om een proefperiode van een ander pakket op te starten wanneer er al een andere proefperiode actief is.
  • Via je licentiepagina kan je ook het Beyond-pakket van de Lead capture-Booster gratis proberen voor 14 dagen. Vind hier meer informatie over de Lead capture-Booster en hoe deze te activeren.