Groeit je onderneming? Dan groeit Teamleader met je mee! Elk Teamleader-account krijg twee gratis gebruikers en kan steeds uitgebreid worden.

Hou rekening met de volgende zaken voor je nieuwe gebruikers toevoegt:

• Je moet een 'admin' zijn in Teamleader. Indien je meer collega’s admin zou willen maken, een HR manager bijvoorbeeld, contacteer onze supportdienst.

• Je moet toegang hebben tot Instellingen>Medewerkers.

• Je moet voldoende seats hebben om een nieuwe gebruiker toe te kunnen voegen. Hoeveel seats je hebt, kom je te weten via je Teamleader licentie (enkel beschikbaar voor admins). Wil je nog extra seats toevoegen? Volg deze stappen.

Wanneer aan deze drie voorwaarden voldaan werd, kan je op de volgende manier nieuwe medewerkers toevoegen:

1. Ga naar "Instellingen" en klik op "Medewerkers" .
  2. Klik op het plusteken naast "Medewerkers'.
  3. Nu kan je de contactgegevens van je gebruikers toevoegen in het pop-upscherm.

Opmerkingen:
    • Gebruik een e-mailadres dat nog niet reeds voor een andere medewerker in je account werd ingevuld.
    • Zorg ervoor dat het e-mailadres van de medewerker eerst is aangemaakt voordat je hem/haar uitnodigt om Teamleader te gebruiken.

4. Je medewerker zal een e-mail ontvangen hebben met de vraag de uitnodiging te accepteren.
    De uitnodigingslink is 3 dagen geldig. Indien de link zou verlopen, kan een admin de link steeds opnieuw verzenden naar de medewerker:
  5. Nadat de uitnodiging is geaccepteerd, ontvangt de admin die de uitnodiging heeft verzonden een notificatie-e-mail. Na het accepteren van de uitnodiging, kan de nieuwe medewerker alleen zijn of haar agenda en het dashboard zien. Als toegang tot meer modules nodig is, moet een admin van het account de slider van de modules respectievelijk onder instellingen>HR inschakelen door op het potlood naast de naam van de werknemer te klikken.

Opmerkingen

• “Gebruikersnaam”: de naam die de medewerker gebruikt om in te loggen. Deze moet uniek zijn. Een e-mailadres als gebruikersnaam kiezen is vaak de veiligste keuze.

• "Gebruikersnaam": het is niet mogelijk om een gebruikersnaam aan te maken die spaties, accenten of speciale tekens bevat.

• "Echte naam": de volledige naam van je medewerker (voor- en achternaam), zodat je hen makkelijk kan terugvinden in de planning en taken en calls kan toewijzen.

• “E-mail”: het e-mailadres waar de inloggegevens en andere Teamleader-notificaties naartoe worden verzonden. Dit moet een uniek adres zijn over alle Teamleader-accounts heen.

• De medewerker zal bij het accepteren van de uitnodiging een wachtwoord kunnen kiezen.