Groeit je onderneming? Dan groeit Teamleader met je mee! Elke Teamleader-account krijg twee gratis gebruikers en kan steeds uitgebreid worden.

Hou rekening met de volgende zaken voor je nieuwe gebruikers toevoegt.

• Je moet een 'admin' zijn in Teamleader om nieuwe gebruikers toe te kunnen voegen. Contacteer onze supportdienst om nieuwe admins toe te voegen.
  • Je moet voldoende gebruikerslicenties hebben om een nieuwe gebruiker toe te kunnen voegen. Hoeveel licenties je overhebt? Je komt het snel te weten via je profiel (klik op jouw gebruikersicoon in de rechterbovenhoek > Teamleader licentie). Hou er rekening mee dat je ook een admin moet zijn om deze pagina te bekijken. Wil je nog extra gebruikers toevoegen? Dat is zeker mogelijk: hier lees je hoe je nieuwe gebruikers aankoopt.

Voeg vervolgens de nieuwe medewerker toe.

Medewerkers toevoegen aan Teamleader-account

1. Ga naar "Instellingen" en klik op "Medewerkers" in het onderstaande submenu.

2. Klik op het plusteken naast "Medewerkers'.

3. Nu kan je de gegevens van je gebruikers toevoegen in het pop-upscherm.

Opmerkingen:

• “Gebruikersnaam”: de naam die de medewerker gebruikt om in te loggen. Deze moet uniek zijn. Een e-mailadres als gebruikersnaam kiezen is vaak de veiligste keuze.
  • "Echte naam": de volledige naam van je medewerker (voor- en achternaam), zodat je hen makkelijk kan terugvinden in de planning en taken en telefoontjes kan toewijzen.
  • “E-mail”: het e-mailadres waar de inloggegevens en andere Teamleader-notificaties naartoe worden verzonden.
  • “Wachtwoord” en “Herhaal wachtwoord”: dit is het wachtwoord waarmee je medewerker voor het eerst kan inloggen. Natuurlijk mag dit achteraf gewijzigd worden.

4. Geef je medewerkers toegang tot de juiste modules door op de sliders te klikken.

5. Klik "Opslaan".