Je kunt een deal niet kopiëren, maar je kan de inhoud van de offerte wel opslaan als template:

1. Ga naar je dealpagina.
  2. Ga naar het onderdeel 'Volg je deal op'
  3. Klik op de drie puntjes naast je offerte.
  4. Selecteer de optie 'Offerte opslaan als template'.

5. Eenmaal de inhoud van de offerte werd opgeslagen, kan je bij het maken van een nieuwe deal die template gebruiken.

Geavanceerde opties

Je kan je offerte templates terugvinden in Instellingen > Deals > Templates voor offerteinhoud. Je kan een template bewerken door op het potloodje ernaast te klikken. Hier kan je zaken aanpassen zoals de beschrijving, de prijzen van je artikelen, aantallen, btw-tarieven etc.

Je vindt hier ook geavanceerde opties door onderaan je offerte-template te klikken op Geavanceerde opties.

Wanneer je deze slider inschakelt, zullen de meest recente prijzen van de artikelen worden gebruikt in je offerte. Dit betekent dat als je naar je artikelenlijst zou gaan en daar de prijs van een artikel zou aanpassen dat wordt gebruikt in deze template. Deze gewijzigde prijs zal gebruikt worden telkens je deze offerte-template gebruikt - ongeacht de prijs die origineel werd opgeslagen in de template.

Wanneer deze slider is uitgeschakeld dan zullen de artikelprijzen van de offerte-template zelf gebruikt worden, óók als je je artikelprijzen in je artikelenlijst later hebt aangepast.