In Teamleader kan je deals omzetten naar een project. Om dit te doen ga je naar je dealpagina en naast 'Volg je open deal op' klik je op Acties > Project aanmaken.

Wat gebeurt er als je een deal omzet in een project?

• Het project en de deal worden aan elkaar gelinkt. Het project wordt hierdoor weergegeven binnen de deal en vice versa.
  • Het budget en de titel worden automatisch ingevuld bij het nieuwe project.
  • De beschrijvingen in je offerte worden als fases toegevoegd aan je project. Wanneer je een deal wil omzetten in een project, begint de workflow dus al bij het opmaken van je offerte.

Voorbeeld:

Deal in project omzetten: voorbeeld

• Als dit je offerte zou zijn, zouden "Venue" en "Decoration" de fases zijn van het nieuwe project.
  • Je kan ook artikelen onder subtitels omzetten in taken. De fase "Venue" wordt dan toegevoegd aan je project, met de taken "Gathering of information" en "Planning and conceptualizing". Als je artikelen onder je subtitels wil toevoegen als taken binnen je fases, kan je best het support-team contacteren. Wij activeren deze feature dan met veel plezier voor jou.

Kan ik mijn projecttemplate gebruiken wanneer ik een project uit een deal aanmaak?

Je kan je projecttemplate niet gebruiken wanneer je een deal omzet in een project. In het geval dat je al een offerte had aangemaakt bij de deal, zal de inhoud van je offerte gebruikt worden als template.

Er is een manier om je bestaande projecttemplates toch toe te passen en het project aan de deal te linken:

• Maak een project aan vanaf 0 en selecteer de projecttemplate die je wilt gebruiken. Je zal hierna nog steeds de optie hebben om het project te linken aan een deal. Om dat te doen ga je naar het project, klik je op het pijltje bovenaan en selecteer 'Deal linken'.