Naast de activiteitstypes die standaard in je Teamleader Focus account zijn gedefinieerd, kan je je account verder personaliseren door je eigen activiteitstypes aan te maken. Lees er meer over in dit artikel.

Wat

De activiteitenfeeds in Teamleader Focus (bv. onderaan een contact- of bedrijfspagina) zijn standaard georganiseerd & gecategoriseerd per activiteitstype. Denk aan notities, e-mails, telefoongesprekken, afspraken enz.

Je kan extra activiteitstypes instellen die je kan gebruiken bij het toevoegen van notities aan de activiteiten van elk item in Teamleader Focus.

Hoe

Voeg custom activiteitstypes toe of beheer ze door deze stappen te volgen.

Je hebt wel toegang nodig tot de Instellingen om deze activiteitstypes te kunnen instellen.

1. Ga naar Instellingen > Personaliseren > Activiteitstracking
  2. Klik op de + om je eigen activiteitstypes toe te voegen

De activiteitstypes die je aanmaakt worden getoond met een nieuw activiteitstype-label:

Je kan ook filteren op dit activiteitstype:

Notities

• Je kan maximaal 25 verschillende activiteittypes aanmaken.
  • Bij het downloaden van een bedrijfs- of contactrapport, kan je de activiteit downloaden. Het is echter niet mogelijk om de verschillende activiteitstypes in dit rapport te visualiseren.