Het aantal contacten, bedrijven en dergelijke dat je kunt toevoegen aan je Teamleader-account is beperkt.

Dit is een overzicht van de verschillende limieten voor jouw platform:

• In je CRM kun je in totaal 10.000 contacten en bedrijven toevoegen. Als je bijvoorbeeld al 2.000 contacten hebt, kun je daar nog maximaal 8.000 contacten of bedrijven aan toevoegen. Voor een supplement van €10/maand kun je daar nog eens 10.000 extra contacten en bedrijven aan toevoegen.

• In Artikelen kun je maximaal 10.000 artikelen toevoegen. Je kunt dit aantal verhogen door een bijkomende kost van €10 per maand te betalen voor 10 000 producten. De 'harde limiet' voor artikelen is 150 000 in totaal.

• In je CRM kun je standaard 25 verschillende custom fields aanmaken. De totale limiet voor het aantal custom fields dat je kunt toevoegen in contacten, bedrijven, deals en projecten is echter 50 per onderdeel. Voor alle andere secties in Teamleader geldt een standaardlimiet van 25. Controleer altijd of alle velden wel echt nodig zijn en of bepaalde velden niet herhaald worden in je account.

• Aangezien Teamleader een online tool is, heb je standaard 35 GB ter beschikking om bestanden te beheren en te uploaden. Indien nodig kan je dit laten verhogen voor €3/maand per 10 GB. Let wel: de harde limiet voor opslag is 195 GB.

• In het algemeen is ons platform geschikt voor 2 tot 50 gebruikers. Je kunt tot 100 gebruikers toevoegen, maar houd er wel rekening mee dat Teamleader daar technisch minder op voorbereid is.

Verder is er een limiet voor de grootte van de bestanden die je uploadt in Teamleader enz..