Belangrijk om te weten: op dit moment zijn er twee versies van onze mobiele app beschikbaar. We hebben de originele 'Teamleader Classic'-app (Android of iOs) en onze nieuwere 'Teamleader'-app (Android of iOs).

De essentie van de prijswinnende tool 'Teamleader' in een app voor Android of iOs? Het bestaat! Vul gewoon dezelfde inloggegevens in als voor je webversie en je kan van start gaan!

Onze app biedt een breed scala aan mogelijkheden:

• Beheer van je contacten onderweg
  • Voeg contacten toe aan bedrijven en bepaal onmiddellijk hun functie binnen het bedrijf
  • Plannen van meetings en taken
  • Timetracking op taken en projecten
  • Zie in een oogwenk wat de gelinkte deals van een contact of bedrijf zijn
  • Opvolgen van deals waar je ook bent
  • Calls ontvangen en zelf bellen
  • Beheer je facturen
  • Verander de status (betaald/niet betaald) van je facturen met maar enkele klikken

Mocht je toch graag gebruik willen maken van de volgende functies die nog niet beschikbaar zijn in onze 'Teamleader'-app, dan kun je nog steeds onze oudere' Teamleader Classic'-app (Android of iOs) gebruiken:

De app is compatibel met zowel Apple als Android smartphones en tablets. Probeer het zelf uit en ontdek zelf de voordelen van de app, met je klantgegevens te allen tijde bij de hand.