Heb je in Teamleader een fout gemaakt bij het toewijzen van een bepaalde functie aan een contactpersoon, of heeft één van je contactpersonen zijn of haar positie binnen het bedrijf veranderd? In dit artikel kan je lezen hoe je gemakkelijk hun functie kunt wijzigen.

Nadat je in Teamleader bedrijven hebt toegevoegd of geïmporteerd, kan je gerelateerde contacten toevoegen aan die bedrijven. Je kunt kiezen om meteen een functie toe te wijzen aan die contactpersoon, of je kunt dit later doen.

Als je de functie van een contactpersoon wilt wijzigen, ga je als volgt te werk:

1. Klik op het potloodje naast de naam van de contactpersoon
  2. Kies de juiste functie voor deze contactpersoon (die je hebt ingesteld via Instellingen > CRM > aantal contact functies) of voeg een nieuwe functie toe door in de keuzelijst op ‘Andere’ te klikken.
    functie gerelateerde contacten wijzigen in Teamleader

Opmerking: De functies die je via de knop 'andere' ingeeft, zullen niet toegevoegd worden aan de lijst met functies in de instellingen. Hier kan je meer informatie vinden.