Heb je in Teamleader Focus een fout gemaakt bij het toewijzen van een bepaalde functie aan een contactpersoon, of heeft één van je contactpersonen zijn of haar positie binnen het bedrijf veranderd? In dit artikel kan je lezen hoe je gemakkelijk hun functie kunt wijzigen.

Nadat je in Teamleader Focus bedrijven hebt toegevoegd of geïmporteerd, kan je gerelateerde contacten toevoegen aan die bedrijven. Je kunt kiezen om meteen een functie toe te wijzen aan die contactpersoon, of je kunt dit later doen.

Als je de functie van een contactpersoon wilt wijzigen, ga je als volgt te werk:

1. Klik op de drie puntjes naast de naam van de contactpersoon
  2. Kies voor Aanpassen
  3. Kies de juiste functie voor deze contactpersoon (die je hebt ingesteld via Instellingen > CRM > aantal contactfuncties) of voeg een nieuwe functie toe door in de keuzelijst op ‘Andere’ te klikken.
    Opmerking: De functies die je via de knop 'andere' ingeeft, zullen niet toegevoegd worden aan de lijst met functies in de instellingen. Hier kan je meer informatie vinden.

Subfunctie van een contact

Als je in de plaats van de functie van een contactpersoon, de subfunctie ervan wil wijzigen, gelden dezelfde stappen als hierboven uitgelegd, behalve dat je geen subfuncties vooraf kan definiëren in je Instellingen > CRM. Je kan deze enkel manueel toevoegen.