Je kan een template niet rechtstreeks wijzigen, al zijn er twee methodes om je templates aan te passen.

1. Wijzig het project waar de template op gebaseerd werd

Wijzig het originele project waar de template op gebaseerd werd. De template zal wordt dan automatisch aangepast.

1. Selecteer het originele project waar je de template op baseerde
  2. Voer de wijzigingen door
  3. De veranderingen zullen nu zichtbaar zijn in de template

Weet je de naam van het originele project niet meer? Gebruik dan de tweede methode om een nieuwe template aan te maken.

2. Maak een nieuwe template

Als je de naam van het originele project niet meer weet of de huidige template niet wil wijzigen, kan je een nieuwe projecttemplate aanmaken.

1. Maak een nieuw project aan en selecteer de template die je graag wil veranderen

Template project: nieuw

2. Zodra het project aangemaakt is kan je de wijzigingen doorvoeren

3. Sla het nieuwe project op als template

project template opslaan

Wil je de eerste template verwijderen? Kies Instellingen > Projecten > Project templates. Klik daar op het vuilbakje onder “Acties".