Met beperkte dealtoegang krijg je enkel de deals te zien waarvoor je de verantwoordelijke bent en deals van klanten waarvan je de accountmanager bent.


Deze instelling kan worden aangepast door een admingebruiker onder Instellingen > Medewerkers door op het potloodje naast de naam van de medewerker te klikken.