Als je voor een andere Teamleader-gebruiker tijd wil tracken, kan je deze stappen volgen:

1. Ga naar Timesheets en kies de gewenste gebruiker in het menu rechts.

2. Klik op het plusteken naast 'Timesheets' bovenaan, waarna je dit scherm te zien krijgt:

3. Je krijgt een waarschuwing dat je tijd voor een andere gebruiker trackt, maar je kan gewoon alle nodige informatie over de tijdregistratie invullen. Klik vervolgens op opslaan en de tijd zal worden toegevoegd.

Let op: Dit is de enige manier om tijd voor een andere gebruiker te registreren. Je kan geen taken, calls of afspraken voor iemand anders afwerken omdat de geregistreerde tijd van een taak, call of meeting altijd bij de timesheets van de ingelogde gebruiker terechtkomt.