Zoals je misschien al gemerkt hebt, zijn er twee overzichten waaruit je je deals als nooit tevoren kunt opvolgen: door het implementeren van een pipeline view - naast het bestaande lijstoverzicht - van deals, willen we je in staat stellen om letterlijk een deal van de ene fase naar de volgende te 'slepen' of zelfs te accepteren of te weigeren. Zo verlies je nooit een belangrijke lead uit het oog.

Wat zijn de voordelen voor je bedrijf?

• Verbetering van je productiviteit en efficiëntie als het gaat over het verwerken van je deals
  • Krijg een duidelijk en instant overzicht van wat er moet gebeuren en door wie
  • Bekijk hoeveel deals er momenteel in elke fase zitten (het getal tussen haakjes)
  • Zoek meteen tussen je deals via het vergrootglas in de linkerbovenhoek. Hier kan je zoeken op dealtitel, klant en dealnummer
  • Naast het vergrootglas vind je een filter op basis van de status van de deal:
    • Alle deals
    • Lopende deals
    • Aanvaarde deals
    • Geweigerde deals
  • Filter op je eigen deals of die van een collega met de 'Verantwoordelijke'-filter
    • Als je tussen 1 en 5 gebruikers in je account hebt dan zullen de avatars van je collega's naast elkaar worden getoond
    • Als je meer dan 5 gebruikers in je account hebt zal je een multi-select drop-down lijst vinden van deze gebruikers
  • 3 gemakkelijke smart filters om een duidelijk overzicht te bewaren. Het aantal deals wordt dynamisch aangepast afhankelijk van de filter die werd geselecteerd
    • Zonder activiteit
    • Ouder dan 3 maanden: gebaseerd op de aanmaakdatum van de deal + 3 maanden
    • Zonder beslissingsdatum
  • De drag & drop functionaliteit is enorm tijdsbesparend, wat de follow-up van je leads versnelt
    • Verander de fase van je deals van de ene fase naar de andere
    • Deal-automatisering. Creëer opvolgacties die je toelaten om meteen een taak, call of afspraak toe te voegen aan de deal nadat je de dealfase hebt gewijzigd
  • Aanvaard/geweigerd label op deals die zijn aanvaard versus deals die werden geweigerd
  • In de rechterbovenhoek zie je het totaal aantal deals en het totale bedrag van alle deals voor de geselecteerde filter(s).
  • Controleer hoeveel geld er zich momenteel in elke fase bevindt zonder je segmenten of statistieken etc. te moeten raadplegen
    • Omzetcijfers worden in real-time geüpdatet

Geen zorgen: deze nieuwe pipeline view is geen vervanging (en zal dat ook niet worden) voor het lijstoverzicht. Je kan altijd heen en weer springen tussen beide overzichten door te klikken op volgende symbolen rechtsboven in je dealoverzicht:

Het pipeline-overzicht zal het standaardoverzicht zijn wanneer je naar je deals gaat. Als je van overzicht wisselt zal Teamleader je laatste voorkeur behouden. Als je dus verkiest om te starten via het lijstoverzicht klik je daar gewoon op en Teamleader zal je dit lijstoverzicht tonen wanneer je de volgende keer naar je Deals navigeert.