Om mails die je verzendt vanuit Teamleader een extra touch te geven, kan je een handtekening instellen. Op deze manier ga je te werk.

Let op: dit is een algemene handtekening voor het hele bedrijf. Plaats hier dus geen persoonlijke informatie zoals je naam en eigen telefoonnummer, want alle mails zullen deze handtekening bevatten, ook die van je medewerkers. Hou het basic: gebruik bijvoorbeeld het bedrijfslogo en je kantoornummer. Hier vind je een voorbeeld van onze eigen gebruikte handtekening:

Om deze algemene handtekening in te stellen:

1. Navigeer je naar Instellingen - E-mail lay-out - Layout voor uitgaande e-mail.

2. In de pop-up die je te zien krijgt, krijg je een aantal lay-outopties zoals je in een tekstverwerker zou vinden.

3. Maak de handtekening op tot ze eruit ziet zoals je zelf wilt en klik na afloop simpelweg op ‘Opslaan’.

4. Vanaf nu zullen al je uitgaande e-mails deze handtekening bevatten. Je kan dit eenvoudig testen door jezelf eens een e-mail te sturen vanuit Teamleader.

Belangrijk: vooraleer je op 'Opslaan' klikt, dien je nog aan te geven waar de originele tekst van je e-mail zal komen. Zo weet Teamleader waar de handtekening te plaatsen. Hiervoor gebruik je #TEAMLEADER_CONTENT op de plaats waar je originele mail zal komen te staan. Meestal zal dit direct boven de handtekening zijn, zoals ook in de afbeelding hierboven het geval is. Vergeet dit niet, want zonder deze vlag zullen je e-mails geen handtekening bevatten.

Tip: je kan de handtekening volledig in HTML opstellen. Zo kan je uitgebreidere lay-outopties toevoegen aan je handtekening.