Hier lees je hoe je een duidelijk overzicht krijgt van al je lopende en afgewerkte projecten. Als je wil weten hoe je projecten afsluit, lees dan dit artikel

Er zijn twee manieren om je afgewerkte projecten in beeld te brengen:

• Via de kolom 'Fase'
  • Via een segment

De kolom 'Fase' toevoegen aan je projectoverzicht.

1. Ga naar 'Projecten'. Klik vervolgens op de moersleutel rechtsonderaan. Dubbelklik op 'Fase' in het venster dat verschijnt of selecteer 'Fase' en klik op de pijl naar rechts om deze kolom aan het rechtse venster toe te voegen.

lijst afgewerkte projecten - kolommen projectoverzicht

2. Nu heb je de kolom 'Fase' toegevoegd. Klik 'Fase aan' om de kolom op basis van de verschillende fases te sorteren. Alle projecten met de status 'Klaar' verschijnen nu bovenaan de lijst.

Een segment aanmaken met alle afgewerkte projecten.

1. Ga naar je projectoverzicht en klik op het venster naast de zoekfunctie bovenaan. Kies voor 'Nieuw segment maken'. Dit venster verschijnt:

lijst afgewerkte projecten - segment toevoegen

2. Voeg de regel 'Fase' is gelijk aan 'Klaar' toe en sla op. Nu worden alle afgewerkte projecten automatisch toegevoegd aan dit segment.